HOME WIE WAT CONTACT

 

 

 

LATIJN

Als docent Latijn (en KCV en Grieks) heb ik bijna 20 jaar ervaring in het voortgezet onderwijs opgebouwd. Ik geef (bij)les Latijn op elk niveau: van beginonderwijs tot gerichte examentraining.
      Na een kennismakingsgesprek stellen we samen een plan van aanpak op om de gaten in de kennis op te vullen, om vertaalvaardigheid op te doen en om de eigen fouten te evalueren. Correctie, met aanwijzingen voor verbeteringen en suggesties voor leerwerk, van proefvertalingen kan ook per e-mail.

Ook (hulp bij) vertalingen van Latijnse teksten kan ik verzorgen. Voorbeelden van vertalingen van mijn hand: Borel, Smetius, Magister Gregorius en keizer Augustus.

Begeleiding van een Latijnse leesclub behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Kosten bedragen € 47 per uur voor privé-les (BTW-vrij). In bepaalde gevallen is korting mogelijk.
Kosten voor scholen/klassikale lessen en kosten voor vertalingen in overleg.

 

 

 

 

FIETSDOCENT

Ik geef fiets- en verkeerseducatielessen aan scholen en aan particulieren (volwassenen en kinderen). In deze lessen krijgt zowel de theorie als de praktijk aandacht. Dus: wat zijn de verkeersregels waarmee je als fietser te maken krijgt, en hoe begeef je je veilig in het verkeer. En ook: technische staat van de fiets en gewoon (samen) fietsen over straat.

Ik ben gecertificeerd fietsdocent van de Fietsschool van de Fietsersbond.

Kosten bedragen € 47 per uur voor privé-les (BTW-vrij), andere lessen € 56 (inclusief BTW). In bepaalde gevallen is korting mogelijk.
Kosten voor scholen/klassikale lessen in overleg.