HOME WIE WAT CONTACT

 

LATIJN PROFESSIONAL ORGANIZER WEBSITES
BOUWEN
FIETSDOCENT

 

 

 

LATIJN

Als docent Latijn (en KCV en Grieks) heb ik bijna 20 jaar ervaring in het voortgezet onderwijs opgebouwd. Ik geef (bij)les Latijn op elk niveau: van beginonderwijs tot gerichte examentraining.
      Na een kennismakingsgesprek stellen we samen een plan van aanpak op om de gaten in de kennis op te vullen, om vertaalvaardigheid op te doen en om de eigen fouten te evalueren. Correctie, met aanwijzingen voor verbeteringen en suggesties voor leerwerk, van proefvertalingen kan ook per e-mail.

Ook (hulp bij) vertalingen van Latijnse teksten kan ik verzorgen. Voorbeelden van vertalingen van mijn hand: Borel, Smetius, Magister Gregorius en keizer Augustus.

Begeleiding van een Latijnse leesclub behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Kosten bedragen € 47 per uur voor privé-les (BTW-vrij). In bepaalde gevallen is korting mogelijk.
Kosten voor scholen/klassikale lessen en kosten voor vertalingen in overleg.

 

 

 

 

PROFESSIONAL ORGANIZER

Je kunt niks vinden op je computer.
Kasten vallen leeg als je de deur opent.
De zolder is onbegaanbaar terrein geworden.
Je administratie is een hoopje papieren ellende.

Kortom: geen overzicht, geen greep op de zaken, geen rust.

In deze gevallen kan ik je helpen om de regie terug te krijgen. Samen maken we een plan om de situatie aan te pakken en samen pakken we de situatie dan ook daadwerkelijk aan. Je maakt zelf al je keuzes om na deze herstructuering voortaan zelf het overzicht te bewaren.
Ik bied hulp om je werkplek te reorganiseren, om je verhuizing in goede banen te leiden, om je garage op te ruimen, om je administratie op orde te brengen.

Kosten bedragen € 56 (inclusief BTW) per uur.

 

 

 

 

WEBSITES BOUWEN

Als je zelf je eigen Website wilt bouwen, is een korte uitleg voldoende. Je leert de basisbeginselen en kunt dan zelf je weg verder vinden tussen alle codes door. En gaandeweg zoek je dingen op, ontdek je nieuwe mogelijkheden en ontwikkel je jezelf en je website.

Grootste voordeel van zelf een site bouwen en beheren is dat je niet afhankelijk bent van anderen: je verandert razendsnel wat je wilt en wanneer je dat wilt. En de kosten blijven laag.

In tweemaal drie uur leg ik je de systematiek van html uit en werk je aan je eigen website. Dat is voldoende om een fatsoenlijke site te bouwen.

Een mooi voorbeeld van een site die gebouwd is na zo'n mini-cursus, is Dorothé ARTs.

 

Kosten bedragen € 56 (inclusief BTW) per uur.

 

 

 

 

FIETSDOCENT

Ik geef fiets- en verkeerseducatielessen aan scholen en aan particulieren (volwassenen en kinderen). In deze lessen krijgt zowel de theorie als de praktijk aandacht. Dus: wat zijn de verkeersregels waarmee je als fietser te maken krijgt, en hoe begeef je je veilig in het verkeer. En ook: technische staat van de fiets en gewoon (samen) fietsen over straat.

Ik ben gecertificeerd fietsdocent van de Fietsschool van de Fietsersbond.

Kosten bedragen € 47 per uur voor privé-les (BTW-vrij), andere lessen € 56 (inclusief BTW). In bepaalde gevallen is korting mogelijk.
Kosten voor scholen/klassikale lessen in overleg.